Υλικά 3 κιλά χοιρινό κρέας χωρίς κόκαλα 3 κ. γλ. αλάτι 1 1/4 κ. γλ. μαύρο πιπέρι 2 κ. γλ. σπόρους μάραθου (ή άλλο βότανο/μπαχαρικό της επιλογής σας) 1 κ. σ. + 1 κ. γλ. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδου, κομμένη στη μέση οριζόντια 2 κρεμμύδια, κομμένα στη μέση 2 φλ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί Εκτέλεση Σκουπίστε το κρέας με χαρτοπετσέτες. Αν ο χρόνος το επιτρέπει, αφήστε το στο ψυγείο χωρίς κάλυμμα όλη τη νύχτα (ακόμη και 1 ώρα βοηθάει). Εάν όχι, σκουπίστε το πολύ καλά. Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς. Πασπαλίστε το κρέας με 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, όλο το πιπέρι και όλους τους σπόρους μάραθου και 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Τρίψτε τη σάρκα σε όλες τις σχισμές και τις ρωγμές. Αναποδογυρίστε το χοιρινό κρέας, περιχύστε την πέτσα με 1 κουταλάκι λάδι και τρίψτε την παντού με τα δάχτυλα. Πασπαλίστε παντού με το υπόλοιπο 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, προσέχοντας να έχετε ομοιόμορφη κάλυψη. Τοποθετήστε […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.